Anasayfa1
25 Aralık 2017 ( 804 izlenme )
Reklamlar

AKP'de "bedava kömür" krizi

AKP'nin iktidara geldikten sonra uygulamaya koyduğu ve oy potansiyeli açısından büyük önem verdiği "bedava kömür" dağıtımında bu yıl kriz yaşandı.

GECİKME YAŞANDI

Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre, bazı illere yeterince kömür gitmeyince, vatandaşlar şikâyetlerini milletvekillerine iletti. Konu, Cumhurbaşkanı Tayyip Eroğan’ın da katıldığı son milletvekili toplantısında gündeme geldi. Erdoğan, aksamanın giderilmesi talimatı verdi. Ancak sorunun devam ettiği saptandı.

Konu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a aktarıldı. Bozdağ, Enerji Bakanlığı yetkililerine sorunun nedenini sordu. Bozdağ’a, bazı kömür ocaklarında yaşanan üretim sorunu nedeniyle gecikme yaşandığı, çıkartılan kömürün demiryolu ile diğer illere ulaştırılmasında da zamanlamanın gerisinde kalındığı bilgisi verildi.

Bozdağ’ın sorunun derhal çözülmesini istediği ve “15 yıldır aksatmadan sürdürdüğümüz bir icraatın şimdi neden yapılamadığını vatandaşa izah edemeyiz” dediği öğrenildi.

https://odatv.com/akpdebedavakomurkrizi2512171200.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çaya zam geldi vatandaş böyle isyan etti: "Çaya zam, ekmeğe zam, her gün zam, her gün zam. Böyle yürümez, böyle olmaz. Bu halkı düşünmedikten sonra bu böyle yürümez" AKP’nin rakiplerin önünü kesme planı: Adaylık maliyeti 15 milyon TL olacak! 25 partiyi hedef gösterdi, 'Aynaya bak' tepkisi geldi! Destici'den tepki çekecek bir paylaşım daha 'Sürece dahil edemiyoruz' diye isyan etmişti: Bankalardan İBB'ye aylar sonra yanıt