"HATAMIZI FARK ETTİK, DÜZELTMEYE ÇALIŞTIK"
Özmen “Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP’liler tepkilidir. Anlıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür diliyorum. Ama çoğu CHP’li arka planını bilmiyor. İnsan hata yapabilir. O canlı yayında ben hata yaptım. O yayının ertesinde çıkıp özür dilemek istedim ama kanal yönetimi izin vermedi. Sonra da işten çıkardılar. Bana özür dilemem ve düzeltmem için fırsat vermediler. Geç yapılmış bir özür olduğunu biliyorum“ dedi.
Mehmet Özmen şunları söyledi: “İdam konusuna ilişkin Akit TV’de yaptığım bir canlı yayında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adına da yer vermiştim. Yayın esnasında konuğum Sayın Remzi Çayır ve ben hatamızı fark ettik, düzeltmeye çalıştık. Daha sonrasında Oda TV tarafından cımbızlanarak ilk baştaki hatalı kısım yayınlandı ve kamuoyu şekilde meseleyi bildi.
"GEÇ YAPILMIŞ BİR ÖZÜR OLDUĞUNU BİLİYORUM"
Bu yayından dolayı elbette doğal olarak Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP kitlesi bana karşı tepkili. Hepsine hak veriyorum, onları anlıyorum. Ama çoğu arka planını bilmiyor. İnsan hata yapabilir. Bir canlı yayında ben hata yaptım. O yayının ertesinde çıkıp özür dilemek istedim ama kanal yönetimi izin vermedi. Sonra da işten çıkardılar. Buna özür dilemem ve düzeltmem için fırsat vermediler.
Geç yapılmış bir özür olduğunu biliyorum… Hatta CHP’li bir değerli milletvekili ağabeyim aracılığıyla Sayın Kılıçdaroğlu’ndan randevu talep ettim. Özrümü bizzat kendisine sunmak istedim ancak maalesef randevu talebim olumlu karşılanmadı."
"ÇALIŞANLARA YÖNELİK ÖZEL ARŞİV TUTULUYOR"
1997'de Akit Medya Grubu'nda işe başlayan, Almanya'ya gittiği için 10 yıllık bir aranın ardından yeniden gruba dahil olan Mehmet Özmen işten çıkarılırken haklarını alamadığını söyledi.
İlgi ve alakası olmadığı haberler nedeniyle hakkında davalar açıldığını öğrenmesinin ardından konuşmaya karar verdiğini ifade eden Özmen, Twitter hesabından Ali İhsan Karahasanoğlu, Ali Pacci ve Serdar Uslu için "İşte Akit Medya Grubu’nun baş kumpasçıları!" paylaşımını yaptı.
Gazete yazarları, gazete muhabirleri ve editörlerine yönelik özel arşiv tutulduğunu iddia eden Özmen "FETÖ’cülerin yaptığı gibi özel arşivlerini tutar ve tıpkı alçak terör örgütünün yaptığı gibi vakti geldiğinde ortaya çıkarıp malzeme olarak kullanır. Yıllarca emek vermiş olan gazete yazarlarına, gazete muhabirlerine önce mobinglerle atak yapar, sonra o kişiyle ilgili elindeki arşiv bilgilerine göz atar, daha sonra bütün hamlelerini ‘kanunlara’ uygun ama ‘ahlakdışı’ olarak atar. Hedefindeki kişiyi istifaya zorlar" diye yazdı.
AKP lehine sonuçlar çıkaran anket şirketinden dikkat çeken anket!112 izlenme
AKP’li başkan, 6 yaşındaki kızını evlendiren Gümüşel’i makamında ağırlamış, Hiranur Vakfı'na sahip çıkmış!105 izlenme
17-25 Aralık'tan sonra FETÖ'ye reklam veren Melih Gökçek’le ilgili belgeler savcılığa verildi!71 izlenme
AKP'lilerin unutturulan bebek katili Öcalan videosu! Merdan Yanardağ suçluysa peki bunlar ne?52 izlenme
Üç ayda 5 bin 601 şirket kapandı24 izlenme
Kamunun zararı 2 trilyon liradan fazla!153 izlenme
Saray soytarısı Tezcan, Mustafa Kemal Atatürk'e 'terörist' dedi!704 izlenme
Bunu diyen üniversite rektörü! "Bize kep değil, sarık uygun"1106 izlenme
İzmit Belediyesi'ne operasyon: Başkan Fatma Kaplan Hürriyet gözaltına alındı
Düşman işgalinden kurtuluş töreninde İstiklal Marşı yerine sala okundu !
AKP'li vekilin FETÖ'ye övgülerde bulunduğu mesajları ortaya çıktı!
Grand Kartal'ın Bolu’daki ikinci oteli açık ve müşteri almaya devam ediyor!