"HATAMIZI FARK ETTİK, DÜZELTMEYE ÇALIŞTIK"
Özmen “Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP’liler tepkilidir. Anlıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür diliyorum. Ama çoğu CHP’li arka planını bilmiyor. İnsan hata yapabilir. O canlı yayında ben hata yaptım. O yayının ertesinde çıkıp özür dilemek istedim ama kanal yönetimi izin vermedi. Sonra da işten çıkardılar. Bana özür dilemem ve düzeltmem için fırsat vermediler. Geç yapılmış bir özür olduğunu biliyorum“ dedi.
Mehmet Özmen şunları söyledi: “İdam konusuna ilişkin Akit TV’de yaptığım bir canlı yayında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adına da yer vermiştim. Yayın esnasında konuğum Sayın Remzi Çayır ve ben hatamızı fark ettik, düzeltmeye çalıştık. Daha sonrasında Oda TV tarafından cımbızlanarak ilk baştaki hatalı kısım yayınlandı ve kamuoyu şekilde meseleyi bildi.
"GEÇ YAPILMIŞ BİR ÖZÜR OLDUĞUNU BİLİYORUM"
Bu yayından dolayı elbette doğal olarak Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP kitlesi bana karşı tepkili. Hepsine hak veriyorum, onları anlıyorum. Ama çoğu arka planını bilmiyor. İnsan hata yapabilir. Bir canlı yayında ben hata yaptım. O yayının ertesinde çıkıp özür dilemek istedim ama kanal yönetimi izin vermedi. Sonra da işten çıkardılar. Buna özür dilemem ve düzeltmem için fırsat vermediler.
Geç yapılmış bir özür olduğunu biliyorum… Hatta CHP’li bir değerli milletvekili ağabeyim aracılığıyla Sayın Kılıçdaroğlu’ndan randevu talep ettim. Özrümü bizzat kendisine sunmak istedim ancak maalesef randevu talebim olumlu karşılanmadı."
"ÇALIŞANLARA YÖNELİK ÖZEL ARŞİV TUTULUYOR"
1997'de Akit Medya Grubu'nda işe başlayan, Almanya'ya gittiği için 10 yıllık bir aranın ardından yeniden gruba dahil olan Mehmet Özmen işten çıkarılırken haklarını alamadığını söyledi.
İlgi ve alakası olmadığı haberler nedeniyle hakkında davalar açıldığını öğrenmesinin ardından konuşmaya karar verdiğini ifade eden Özmen, Twitter hesabından Ali İhsan Karahasanoğlu, Ali Pacci ve Serdar Uslu için "İşte Akit Medya Grubu’nun baş kumpasçıları!" paylaşımını yaptı.
Gazete yazarları, gazete muhabirleri ve editörlerine yönelik özel arşiv tutulduğunu iddia eden Özmen "FETÖ’cülerin yaptığı gibi özel arşivlerini tutar ve tıpkı alçak terör örgütünün yaptığı gibi vakti geldiğinde ortaya çıkarıp malzeme olarak kullanır. Yıllarca emek vermiş olan gazete yazarlarına, gazete muhabirlerine önce mobinglerle atak yapar, sonra o kişiyle ilgili elindeki arşiv bilgilerine göz atar, daha sonra bütün hamlelerini ‘kanunlara’ uygun ama ‘ahlakdışı’ olarak atar. Hedefindeki kişiyi istifaya zorlar" diye yazdı.
Seçim analistinden flaş 23 Haziran açıklaması: Tahmin edilenin ötesinde olabilir114 izlenme
Motorine zam geliyor!69 izlenme
İmam camide Suriyeli kadınla basıldı!435 izlenme
Taksiciye Arap piyangosu vurdu: Taksimetrede 38 bin 565 lirayı gören taksici keyiften dört köşe oldu31 izlenme
Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığını kazandığı anlaşma: Lozan94 izlenme
ABD Genelkurmay Başkanı'ndan itiraf: "ABD, 8 bin PKK'lıyı eğitti!"116 izlenme
Türkiye yananlara ağlıyor, Akit yakanları AK'lıyor!141 izlenme
Devletin otoyollarında tarife kilidi: Her yılbaşında otomatik zamlanacak30 izlenme
İzmir’de büyük orman yangını: 9 uçakla müdahale ediliyor
Konseri iptal edilen Melek Mosso: "Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakım"
Erdoğan'ın mülakat vaadine Milli Eğitim Bakanı kapıyı kapattı: "Gündemimizde öyle bir şey yok"
Şaban Sevinç 'kredi kartıyla saat almaya benzemez' dedi, Buket Aydın stüdyoyu terk etti!