İktidara yakınlığıyla ve özellikle de gericiliğiyle öne çıkan Akit gazetesi ilk sayfada verdiği haberlerle yine tepkilerin odağı oldu.
SİVAS HÜKÜMLÜSÜNE "MAZLUM" DEDİLER
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Madımak katliamından suçlu bulunup ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Adem Kozu'nun cezası 'sürekli hastalık hal' gerekçesiyle kaldırıldı. Gerici akit bu haberi ilk sayfada gösterirken "Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan bir zulmü daha sona erdirdi" dedi. haberin başlığında ise "Sivas mazlumu özgürlüğüne kavuştu" başlığı atıldı.
BÜYÜK SKANDAL! TEPKİ ÇEKEN MURAT ÇALIK HABERİNİ YİNE GÖSTERDİLER
Yandaş Akit, sağlık durumu ciddiyetini koruyan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı "Turp gibi" diyerek alaya aldığı manşetini bir kez daha tekrarladı. Bülent Arınç'ın Murat Çalık'ı ziyareti sonrası yaptığı basın açıklamasını haberleştiren Akit, haberin hemen üstünde skandal manşetinin bir küpürünü yayınladı. Öte yandan Akit gazetesi Bülent Arınç'ı da "İslam karşıtlarının mezesi oldun" diyerek hedef gösterdi.
Tele1
Millet bahçelerinden geriye enkaz kaldı28 izlenme
Ayçiçek yağının tırmanışı hız kesmiyor! Yeni bir dev zam hazırlığı var27 izlenme
MHP'li Adan "Ayıp ya" diye tepki göstermişti! Sahte pusula gönderen AKP'lilerin Meclis performansı ortaya çıktı30 izlenme
AKP'li başkan korona bahanesiyle çalışanların maaşlarında kesintiye gitti!125 izlenme
‘Ankara’nın rantını 10 baron yiyor’257 izlenme
Kılıçdaroğlu: "Erdoğan kul hakkı yiyen bir insan, ben de yemeyen bir insanım"38 izlenme
“İmamoğlu’na saldırının sebebi tükenmişlik sendromu”107 izlenme
''TÜGVA'nın terliklerini, Ensar Vakfı'nın çilingirini belediye ödemiş''95 izlenme