Akaryakıtta art arda gelen zamların ardından yapılan indirim vatandaşları umutlandırsa da yeniden zam geleceği iddia edildi. Ekonomist Oğuz Demir twitter hesabından yaptığı paylaşımda akaryakıt fiyatlarına zam geleceğini duyurdu.
“YARIN GECEDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK”
Ekonomist Oğuz Demir motorin fiyatlarına yarın geceden itibaren 7085 Kuruşluk bir zam geleceğini belirterek, “Motorinde hani 1 TL’lik zamdan sonra Aralık başında 44 kuruşluk bir indirim gelmişti ya.. Yarın gece itibariyle geçerli olacak şekilde motorine 7085 kuruş arası zam geldiğinde bir hafta sonra fiyat o 1 TL’lik zamdan sonraki seviyeyi de geçmiş olacak. Çin modeli miydi?” ifadelerini kullandı.

https://www.krttv.com.tr/gundem/akaryakitadevzamsinyalih102758.html
Motorine zam geliyor37 izlenme
Kızılay'dan bir skandal daha: Cihatçıların üssü İdlib'e çadır ve yardım göndermek için Hatay'da 2 yıl önce lojistik deposu kurduğu ortaya çıktı!30 izlenme
TÜGVA'lıları öğrencilerin başına dikip siyasi propaganda yaptırdılar!26 izlenme
Canan Kaftancıoğlu: Halka nasıl ihanet edildiğine dair belgeler elimizde929 izlenme
Yazar Mario Levi 66 yaşında hayatını kaybetti21 izlenme
Barınma sorunu yaşayan öğrencilerden vapurda eylem!39 izlenme
Konkordato ilan edip işçilerin maaşını ödemeyen KFC ve Pizza Hut'ın patronu, yalı satın almış!18 izlenme
AKP''den ABD'nin Gülşen açıklamasına jet yanıt: Hadsizlik27 izlenme