Home
17 Aralık 2022 ( 32 izlenme )
Reklamlar

Ahmet Hakan: "Siyasi yasak, hakaret davalarından kaldırılsın"

Ahmet Hakan: "Siyasi yasak, hakaret davalarından kaldırılsın"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanma talebini ve kendisine siyasi yasak getirilmesini YSK üyelerine "aptal" dediği için eleştirdi.

"Aptal dediği için siyaset yasağı alması korkunç bir şey, bu tam bir saçmalık" diyen Hakan, Meclis'e mesaj göndererek, "Hakaret davalarında 'siyasi yasak' kaldırılsın. Meclis bu konuda adımlar atmalı” dedi.

Hakaret davasındaki siyasi yasağın da ülkenin geleceği için endişe verici olduğunu ifade eden Hakan, "Bugün olanın yarın olmayacağının garantisi yok" dedi. Yarın başka bir iftira davasına güvenerek siyaset mühendisliği yapılabilir” uyarısında bulundu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şişli'deki Kent Lokantaları yeniden hizmete başladı: Ücretleri Resul Emrah Şahan ödedi 86 milyon lira borç yapan Niğde Belediyesi, işçilerin maaşından kesilen aidatı da sendikaya ödememiş! CHP’li Özel, Erdoğan’a seslendi “128 Milyar Doları tüketmek hainlik, sormak vatan görevidir” Yenidoğan Çetesi lideri doktor PKK üyeliğinden hapis yatmış! İfadesinde itiraf etti