Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik düzenlediği "Zeytin Dalı" harekâtında yaralanan tankçı uzman çavuş Alper Akpunar, Hatay'daki ilk müdahalenin ardından tedavisi için evine getirildi.
Dinlendiği evinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan tankçı uzman çavuş Alper Akpunar, operasyon öncesi bölgeyi 3 gün boyunca top atışına tuttuklarını ancak sınırdan yalnızca 200300 metre ilerledikten sonra vurulduklarını anlattı.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre; yaralı uzman çavuş açıklamasında saldırının meydana geldiği anda ilk olarak aklına ailesinin geldiğini ifade ederek; "Yapacak bir şey yok her şey vatan için. Sınırı geçtikten sonra böyle bir olay başımıza geldi. En kısa sürede inşallah iyileşip görev yerime tekrar döneceğim. Çünkü arkadaşlarım orada beni bekliyorlar. Gece gündüz demeden orada herkes görevi başında, aynı şekilde inşallah bende döneceğim görevime. Aileme kavuştum ama vatan bizi bekliyor, gitmemiz lazım. Ayağım iyileşir iyileşmez tekrar görev yerime döneceğim" diye konuştu.
Oğluna
sarılarak gözyaşı döken Anne Huriye Akpunar ise, "Canı sağ geldi,
inşallah iyileşir tekrar görev yerine döner inşallah. Herşey vatan için"
ifadesini kullandı.
http://www.abcgazetesi.com/afrinharekatindayaralananuzmancavus200metregittikvurulduk76614h.htm
AKP’den ‘Büyük Lebaleb Kongresi!’50 izlenme
Cumhurbaşkanlığı ile belediyelerin bağış kampanyasında şaşırtan fark! Birileri "bağış" deyip kazanmaya devam ediyor!71 izlenme
Fahrettin Koca'nın hastanesi koronavirüs test fiyatlarını üçe katladı!92 izlenme
Atatürk’e hakaret davasında ‘zaman’ tartışması skandalı! "Ne zaman hakaret etti?"136 izlenme
Erdoğan'ın eski doktorundan flaş ifadeler! "Asıl çöküş seçimden sonra"50 izlenme
Dünyanın en güzel camileri hangileridir? Dünyanın en güzel camisi nerede?27 izlenme
Muhtar: Sayaçları söküp Saray’a gideceğiz78 izlenme
PTT’den kargo ücretlerine dev zam!32 izlenme
İşte villadaki yaşamın aylık harcama tutarı
Erdoğan yeni yasakları açıkladı, akıllara Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın 35 yıl önce oynadığı 'Yasaklar' oyunu geldi! 'Burdan Geçmek Yasak'
İstanbul'daki koronavirüs yasaklarının ertelenmesinin altından AKP düğünü çıktı!
Rabia’nın yaşadığı dehşet için 30 yıl hapis istendi!