Anasayfa1
15 Şubat 2026 ( 7 izlenme )
Reklamlar

‘Adalet’te ilk kriz


Yetkileri kısıtlanınca Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olan fotoğrafını paylaştı; “Aşk ile koşan yorulmaz” dedi.


Yeni Adalet Bakanı Akın Gürlek, bakan yardımcısı ve eski AKP milletvekili Ramazan Can’ın yetkilerini alınca kriz çıktı. Can sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve “Kader gayrete aşıktır, aşk ile koşan yorulmaz” dedi. Can paylaşımına Erdoğan’ı da etiketledi. Bakan yardımcısının personel, cezaevleri, destek ve strateji birimlerindeki yetkilerini alındı, sadece eğitim ve adli tıp yetkileri kaldı.

Yetkileri alınan Ramazan Can mesajını böyle verdi.

İçişleri Bakanlığı’nda eski bakan Ali Yerlikaya ile yardımcısı AKP eski Milletvekili Bülent Turan arasında da kriz olduğu, Yerlikaya’nın Bülent Turan’ı uçağa almadığı siyaset kulislerine yansımıştı. Bülent Turan’ın, Ali Yerlikaya’yı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da şikayet ettiği belirtilmişti. 

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Patronlar Covid-19 aşısını zorunlu tutabilir mi? Osman Paşa için gözyaşları sel oldu: Ülke için büyük bir kayıp Esad 11 yıl sonra ilk kez Halep'e gitti, Emevi Camii'nde namaz kıldı! Havuz medyasının yazarı AKP'li Burhanettin Duran canlı yayında teröristbaşı Öcalan'a 'sayın' dedi !