Home
10 Ekim 2019 ( 91 izlenme )
Reklamlar

Acı haber geldi: 1 Şehit...


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralı Ahmet Topçu’nun Barış Pınarı Harekâtı'nda şehit olduğunu açıkladı.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş, “Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Ankara Mamak'ta yaşayan hemşehrimiz Ahmet Topçu'nun şehit düştüğü haberini üzüntüyle öğrendik. Kahraman askerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Harekâtın ilk asker şehidi olan Topçu'nun ailesinin yaşadığı evinin önünde çok sayıda vatandaş taziye için toplanırken, gelenler için çadırlar belediye tarafından kuruldu.

İşte o paylaşım:

https://odatv.com/acihabergeldi11101941.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk düşmanları, 10 Kasım’da camilerde Atatürk için mevlüt okutulacak olmasını protesto için çağrı yaptı, sadece 25 kişi gitti! Emekliye kötü haber: Temmuz ayında sıfır zam kapıda! TÜGVA'ya 10 okul tahsis edildi! Melih Gökçek 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın oğluna da ihale vermiş!