Auto-Created-3
28 Eylül 2023 ( 39 izlenme )
Reklamlar

ABD Senatörü Robert Menendez hakim karşısına çıktı ve iddiaları yalanladı

ABD Senatörü Robert Menendez hakim karşısına çıktı ve iddiaları yalanladı

ABD'li Demokrat Senatör Robert (Bob) Menendez, büyük miktarda altın ve para karşılığında iktidarını kötüye kullanmak ve bazı işadamları ve Mısır hükümeti yararına gizlice faaliyetlerde bulunmak suçlamasıyla bugün mahkemeye çıktı.

Demokrat Parti üyelerinden istifa çağrıları artarken Senatör Menendez, New Jersey eyaletinde yaşayan üç kişiden rüşvet aldığı yönündeki iddiaları reddetti.

Federal savcılar ayrıca 69 yaşındaki senatör ve eşini, Mısır hükümetine lobi yapmak amacıyla yüzbinlerce dolar ve altın külçeleri almakla suçladı.

Menendez çiftiyle birlikte suçlanan üç iş adamı da iddiaları kabul etmedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

11 kız öğrencisine tacizle suçlanan müdüre 149 yıl hapis istemi! Kayseri'de Atatürk anıtına baltayla saldıran dayı-yeğen tutuklandı! Seçim vaadiydi, 3,5 yıl sonra “müjde” oldu! Hakem Ali Palabıyık'ın Sacha Boey'e verdiği kırmızı kartla ilgili VAR diyaloğu ortaya çıktı.