İçişleri Bakanlığı tarafından 16 Kasım 2019’da kayyım atanan Mardin’in Derik Belediyesi’nde 1 Mart 2021’de bir adet büro memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımı için başvuru yapacak olan kişilerden kimlik fotokopisi, sağlık raporu, adli sicil kaydı, okul diploması ve ilçede ikamet etme şartı aranırken, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına gerek görülmedi. Duyuru üzerine büro memuru kadrosu için 26 kişi başvuru yaptı. Başvuru yapanlar arasında, mülakatla tercih yapacak olan kayyım yönetimi, adayları 9 Mart’ta 9 kişiyi mülakata çağırdı.
9 KİŞİDEN 8'İ ELENDİ
Önceki günlerde mülakatın sonuç ilanının yayınlanması ile birlikte kayyum yönetiminin torpil alımlarda kayırma yaptığı ileri sürüldü. İlan edilen sonuca göre, büro memuru kadrosu için mülakata katılan 9 kişiden 8’ine 45 ile 55 arası puan verilerek, “başarısız” oldukları belirtildi. Mülakatta sadece AKP İlçe Başkanı Süleyman Karahan’ın ağabeyinin oğlu olan Abdulhadi Karahan 80 puan ile “başarılı” gösterilerek, belediyede göreve alınan kişi oldu. (MA)
http://www.krttv.com.tr/gundem/9kisiden8ielendimulakattanyalnizcaakpilcebaskanininh70408.html
Savaşın gerçek yüzü... Gazze'de aile üyelerini kaybeden bir çocuk, hayatını kaybedenler arasında yakınlarının cenazelerini ararke35 izlenme
Davutoğlu’na yakın gazeteciden flaş çıkış: Ankara’da buna cevap verecek bir babayiğit yok mu?169 izlenme
Hiranur Vakfı'ndaki çocuk istismarı aile içindeymiş!43 izlenme
Müyesser Yıldız: "15 Temmuz'un bilinmeyen görüntüleri var!"44 izlenme
AKP kamyonla patates dağıtıyor28 izlenme
Ümit Özdağ: “AKP’li Suriyeliler muhalefete saldırıyor”612 izlenme
Meksikalı bakan uçağı yarım saat bekletti, yolcuların tepkisi üzerine istifa etti!65 izlenme
Çiftçi bu kez Bakan Yumaklı’nın yüzüne isyan etti: "Genç kalmadı, köyler boşalıyor"40 izlenme
Suriye faturası 200 milyar dolar!
ABD, Türk vatandaşı El Kaide'cilerin ismini açıklayıp yaptırım kararı aldı!
Boğaziçi Üniversitesi'nde bölüm birincisi oldu, 19 Mart protestolarına katıldı diye yüksek lisans hakkı iptal edildi! "Kayyumun keyfiyle engellendim"
Gezici Araştırma’ya dava!