Samsun’daki 19 Mayıs Devlet Hastanesi’nin temeli 2019 yılı Ekim ayında atılırken, hastanenin 2020 yılı içerinde tamamlanarak hizmete gireceği açıklandı.
Ancak, ödenek yetersizliğinden yavaşlayan hastane, zemin katının su çektiği ve duvarlarının nemli olduğu tespit edilmesine rağmen 2021 yılı Haziran ayında açıldı.


“BORULAR TIKANDI”
Sözcü'de yer alan habere göre, yaklaşık 6 bin metre kare alan üzerine inşa edilen 30 milyon liraya mal olan 40 yatak kapasiteli devlet hastanesinin zemin katından su aldığı ileri süren vatandaşlar tepki gösterdi.
Hastanenin 2 yıllık olduğunu belirten vatandaşlar, eksiklikler giderilmeden hastanenin teslim alındığını iddia etti.
Öte yandan hastanesi çevresinde kapsamlı kazı çalışması başlatıldı. Çalışma kapsamında daha önce dökülen kaldırım ve beton zemin iş makineleri tarafından yıkıldı.
Sağlık İl Müdürlüğü ise, hastanenin alt katındaki gider borularının tıkandığını, boruların şirket tarafından değiştirildiğini ve devletin bir zararının olmadığı belirtti.
AKP'li eski vekil emekli maaşını şimdiden duyurdu: "Erdoğan bu rakamın altına inmez"14 izlenme
Hande Fırat’ın ‘koronavirüs’ tweetine tepki yağdı!101 izlenme
Ali Erbaş, bu kez doğrudan laikliği hedef aldı! Tepkiler gecikmedi: "Atatürk’ün laiklik ilkesini savunuyoruz"52 izlenme
Hayvancılık bitirildi ithalat başladı: Et ve Süt Kurumu sığır eti ithal edecek26 izlenme
6 ilde birçok yerleşim yeri karantina altına alındı!77 izlenme
Bakanlık 'fazla ödeme yaptık' diyerek Şehit eşine icra tebligatı gönderdi !321 izlenme
Teğmenleri ‘verilmeyen emre itaatsizlikten’ ihraç etmişler!22 izlenme
Son seçim anketi açıklandı: AKP'nin kalesinde büyük oy kaybı!58 izlenme