Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde 1990 yılında kurulan ve 28 yıldır 8 şubesiyle hizmet veren süpermarket zinciri KESMAR İnşaat Taahhüt Gıda ve Turizm Pazarlama Sanayi İçi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konkordato ilan etti. Firmanın inşaat işleri dolayısıyla sıkıntıya girdiği öğrenildi. Yerel bir gazeteye KESMAR İnşaat adına açıklama yapan Emrullah Keskin, “İnşaat sektöründeki durağanlık herkes kadar bizi de etkiledi. Bizim bitmemiş ya da yarım kalmış projemiz yok. Tamamı bitmiş ve satışa hazır durumda” dedi.

Kredilerin yüksek olması nedeniyle satışların durduğunu dile getiren Keskin şöyle konuştu; “Piyasa durgun olunca fırsatçılıklarla karşılaşıyoruz. Bunun önüne geçebilmek için konkordatoya başvurduk. Geçtiğimiz hafta yaptığımız başvuru 6 saat sonra olumlu sonuçlandı. Şu an hiçbir sıkıntı yok. Borçlarımızı kısa sürede ödeyeceğiz. Sonuçta borcumuzu karşılayacak malımız var, ama bu durumu fırsat bilip ev ve iş yerlerini 4'te 1, hatta 5'te 1 fiyatına almaya çalışıyorlar.”
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/28yilliksupermarketkonkordatoistedi2676271/
Çarpıcı 'Sedat Peker' yorumu! "Ülkeyi sarsıyor..."52 izlenme
Skandal görüntüler! Arapça tabela asmak için Türkçe tabelanın üstünü kapattılar!134 izlenme
Açılmayan havaalanına 5.2 milyar aktı34 izlenme
Zehirlenmelerin ardı arkası kesilmiyor! 120 öğrenci hastaneye kaldırıldı25 izlenme
Sağlık Bakanlığı ihale sonuçlarını açıklamıyor!102 izlenme
Aytun Çıray'dan bomba açıklama! 'Umrenin bedelini ödüyoruz! Türkiye’deki virüs, S. Arabistan virüsünün gen haritasına uygun!'117 izlenme
İBDA-C’nin avukatı AKP döneminde İBB’ye 2.2 milyon TL'ye bina satmış!58 izlenme
AKP'li belediye başkanı Afyon'un kurtuluş töreninde tescilli Atatürk düşmanını andı!55 izlenme