Home
02 Aralık 2024 ( 16 izlenme )
Reklamlar

23 yıl sonra yeniden yazar kasa fırlatıldı


Trabzon Uzun Sokakta toplanan SP’liler yazar kasa fırlatarak ekonomi politikalarını protesto etti.


KRİZ VE ENFLASYONA TRABZON’DA PROTESTO

Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı, AKP’nin ekonomi politikalarını yazar kasa fırlatarak protesto etti. Saadet Partililer, ‘’enflasyon çıldırtıyor’’ pankartı açarak el arabalarında mutfak tüpü ve kömür torbası taşıyarak basın açıklamasının yapılacağı parka yürüdü.

İlçe Başkanı Burak Turhan burada yaptığı açıklamada, “Artık maaşlar değil, borçlar konuşuluyor. Tencerelerde aş değil, haykırışlar kaynıyor. Asgari ücretlinin maaşı daha cebine girmeden yok oluyor. Emeklinin üç kuruşu, en temel ihtiyaçlarını karşılamaya yetmiyor. Gençlerimiz iş bulamıyor, ev kuramıyor, geleceğini bu topraklarda göremiyor” dedi. Bu eylem, ‘2001 krizi’nde esnaf olan Ahmet Çakmak’ın, dönemin başbakanı Bülent Ecevit’in önüne yazar kasa fırlatmasını hatırlattı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Sinan Oğan’ın mal varlığının 100 milyon lirayı aştığını belgelerle açıkladı Çavuşoğlu'nun Emekli Yunan Komutanına "Cesaretin varsa yaparsın" Bir yılda 700 milyar lira zarar eden Merkez Bankası'nın yöneticilerinin maaşları İsrail'de erken seçim yine kapıda! sular durulmuyor