İBB'ye yönelik operasyonlardaki sessizlik sona erdi. İstanbul Emniyetine bağlı Mali Şube ekipleri 210'un üzerinde İBB çalışanını ifadeye çağırdı.
Mali Şube ekipleri İBB'de görev yapmış 200'ün üzerinde İBB bürokratı ve iştiraklerde çalışan personeli ifadeye çağırdı.
Herhangi bir gözaltı işleminin olmadığı gelişmede AKP döneminde görev almış isimlerin de ifadeye çağrıldığı öğrenildi.
Tele 1'den Ersin Eroğlu'nun haberine göre, soruşturma kapsamında ifadeye çağrılanlar arasında Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan da var.
Utku Cihan 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Planlama Müdürü olarak göreve başladı. 23 Aralık 2019 tarihinde Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne vekâleten atandı. 2020 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevine başladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Hopa Belediye Başkanı olarak seçildi.
SÖZCÜ TV'ye konuşan Utku Cihan "Görevde olduğum için ifadem Hopa'da alınacak" dedi.
Sözcü
Mansur Yavaş'ın yardım kampanyasına siber saldırı!80 izlenme
Saray'ın danışmanı hedef göstermişti: Hasan Can Kaya'dan cevap geldi17 izlenme
Hizbullah’ın uzantısı ve AKP’nin ortağı HÜDA PAR’ın liderinin skandal videosu! "Ey kürdistan artık bir sahibin var"56 izlenme
İmamoğlu operasyonu kararsızların da fikrini değiştirtti24 izlenme
Abdullah Gül'e 'fırıldak' diyen sanık beraat etti!57 izlenme
Suriyeliler genç kızların üzerine yürüyerek ellerindeki Türk Bayrağını aldı26 izlenme
Deniz Yücel’den anayasayı hedef alan HÜDA PAR’a: "Geri zekâlıya anlatır gibi anlatalım!"24 izlenme
'Evlad-ı Fatihan' ranta dayanamadı! Hünkâr Çayırı yapılaşmaya açılıyor!81 izlenme
Alaattin Çakıcı'dan Erdoğan'a çok sert sözler!
Ukrayna tarafından düşürülen Rus ordusunun Su-35 savaş uçağının ve pilotunun görüntüleri yayınlandı!
Pensilvanya ziyaretçilerinden 7’si AKP'den yine aday!
Çalıştığı şirketlerden aylık 250 bin TL maaş alan AKP'li Başkan aonunda Turkcell'den ayrıldı!