Zonguldak’ın merkeze bağlı bir köyünde yaşayan Necmi K., 2020 yılında arkadaşı ile bisiklete binen ve o dönem 7 yaşında olan uzaktan akrabası E.K.’yi cami tuvaletine götürerek kapıyı kilitledi.
Necmi K., bağırdığı için ağzını bantladığı E.K.’ye önce burada, ardından da evinde cinsel istismarda bulundu. Necmi K., oyun oynamak için çağırdığı E.K.’den 1 yaş küçük uzaktan akrabası E.Z.’ye de cami tuvaletinde cinsel istismarda bulundu.
Yaşananlar, E.K.’nin öğretmenine anlatması ile ortaya çıktı. Okulda tutanak tutuldu, ardından jandarmaya haber verildi. Gözaltına alınıp, tutuklanan Necmi K. hakkında ‘çocuğa cinsel istismar’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘tehdit’ suçlarından dava açıldı.
“SUÇLAMA NE RAPORLA NE DE TANIKLA İSPATLANMIŞTIR”
Zonguldak 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Necmi K., avukatlar ve aileler salonda hazır bulundu. Savcının mütalaasında 82 yıla kadar hapis cezası istediği sanığın avukatı, “Müvekkilimin atılı suçu işlediğini ispatlayan somut delil yoktur. Suçlama ne raporla ne de tanıkla ispatlanmıştır. Suçlama 2 çocuğun tutarsız iddialarından ibarettir. Lehe hükümlerin uygulanarak beraatine karar verilsin” dedi.
Son sözü sorulan Necmi K.,”Hiçbir şekilde bu suçu işlemedim. Böyle bir şey yapmam, bu hataya düşmem. Suçlamayı kabul etmiyorum, beraatimi talep ederim” diye konuştu.
SANIK YAKINLARI SALDIRDI
Mahkeme heyeti, sanığı ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından ‘iyi hal’ indirimi de uygulayarak toplam 36 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.
Necmi K. ‘tehdit’ suçundan beraat ederken, karar sonrası sanık yakınları adliye koridorunda fenalık geçirdi. Bazı sanık yakınları da ‘iftira atıyorsunuz’ diyerek çocukların yakınlarına saldırdı. Taraflar, polisin araya girmesi ile adliyeden çıkartıldı.
KRT
Özel'den Karaismailoğlu için çok konuşulacak 'kayyum' iddiası12 izlenme
AKP’li vekilin kardeşinin ‘istismar’ davasında çarpıcı gelişme! Yargıtay ‘karar düzeltme’ için dosyayı istedi47 izlenme
Ayhan Sicimoğlu parasını isteyen çalışanını darp etti!34 izlenme
İçişleri Bakanlığı tam kapanmayla ilgili merak edilenleri yanıtladı35 izlenme
Ata Emre Akman'ın emekli albay olan babasından acı sözler: “25 binin üzerinde asker geçti elimden. Bir askerimin burnu kanamadı ama ben kendi çocuğumu koruyamadım”64 izlenme
Balıkesir'de katledilen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin, ailesiyle ve kız arkadaşıyla olaydan 1 hafta önce çekilen son görüntüleri ortaya çıktı55 izlenme
Yandaş medyanın otoparkı meğer İBB arazisiymiş!149 izlenme
AKP'den saldırganla ilgili yeni açıklama326 izlenme