Eskişehir’de anne Ö.A., 2019 yılı eylül ayında 3 çocuğunu yanına alarak bir apart otelde sevgilisi H.H.K. ile buluştu. Anne, çocuklarını bir odaya koyduktan sonra diğer odada bekleyen sevgilisinin yanına gitti. Bir süre sonra anne, yan odada bulunan 14 yaşındaki kızını sevgilisinin yanına getirdi.
Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre anne Ö.A., kızının kıyafetlerini çıkartarak sevgilisi birlikte olmasını istedi. H.H.K.’nın istismarına uğrayan kız çocuğu, bir süre sonra odayı terk etti. Anne Ö.A., daha sonraki günlerde kızının çıplak fotoğraflarını ve videolarını da sevgilisine gönderdi.
Kız çocuğunun okulundaki rehber öğretmenin yargıya başvurması üzerine anne Ö.A. ve sevgilisi H.H.K, 6 Mart’ta tutuklandı. Savcılık, anne ve sevgilisine 'çocuğa karşı cinsel taciz', 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'çocuğun cinsel istismarı', 'tehdit', 'kişiyi hürriyetin yoksun bırakma' suçlarından Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. Haklarında 43’er yıl hapis cezası istendi.
Sanık anne Ö.A. ifadesinde, suçunu itiraf ederek olayı bütün ayrıntılarıyla anlatırken, sanık H.H.K. iddiaları reddetti.
Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi, 22 Nisan’da sanıklar Ö.A. ve H.H.K.’nın aylık tutukluluk incelemesini yaptı. Mahkeme, 48 gün tutuklu kalan ‘sanıkların üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, tutuklu kaldığı süre nazara alınarak’ adli kontrol şartıyla tahliyelerine karar verdi. Mağdur kızın babası, tahliye kararının kaldırılması için Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurdu.
https://halktv.com.tr/turkiye/14yasindakikizinikendisevgilisiylebirlikteolmayazorlayankadinta424254h
Metin Feyzioğlu’na karşı barolardan yeni hamle! Eş zamanlı harekete geçtiler!92 izlenme
Türkiye'ye dönen gurbetçi bin pişman! "Hata yaptığımızı anladık, kendimizi kandırmışız. Almanya'da ekmeğin pahalandığını görmedik. Burada yaşayan insanlara ben acıyorum"31 izlenme
Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu'dan 'itirafçı' iddialarına açıklama7 izlenme
Son seçim anketi açıklandı! Yeni partiler yükselişe geçti, saray ittifakına soğuk duş!130 izlenme
AKP-MHP’den İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul talebine ret!178 izlenme
Gıda fiyatlarındaki artış durdurulamıyor!61 izlenme
Erdoğan'a kötü haber! Kendi seçmeni bile ikna olmadı: CHP'li belediyelere soruşturmalarda çarpıcı anket6 izlenme
Gözaltına alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan ilk açıklama: "Ne olduğunu biz de bilmiyoruz"96 izlenme
'Yoksulluk' gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi: Türkiye, AB'de yoksulluk riskinin en fazla arttığı ülke oldu!
Dava dördüncü gününde... Sinan Ateş'in annesi anlatırken fenalaştı: 'Bahçeli'ye söyle' dedim...
İran'ın ABD üslerine yönelik saldırısının ardından Avrupa'dan Katar'a sefer yapan uçaklar İstanbul ve Ankara'ya yönlendirildi
Dilan Polat davasında gizli tanık her şeyi anlattı: "Sistemi ben kurdum" dedi 3 sayfalık mektup yazdı