Anasayfa1
10 Nisan 2021 ( 102 izlenme )
Reklamlar

'128 milyar dolar nerede?' afişine Erdoğan'a hakaret soruşturması!


CHP Mudanya İlçe Başkanlığı'nın billboardlara yaptığı '128 milyar dolar nerede?' afişlerine Erdoğan'a hakaret soruşturması açıldı.


CHP Mudanya İlçe Başkanlığı'nın ilçedeki billboardlara astırdığı '128 milyar dolar nerede' afişleri gece yarısı sökülmüştü. 

Söz konusu afişlerin neden kaldırıldığı Bursa Valiliği ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gelen açıklama ile ortaya çıktı. 

ERDOĞAN'A HAKARETTEN SORUŞTURMA 

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Mudanya Belediyesine ait reklam panolarındaki ilan sebebiyle Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bugün 17.30 itibariyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan resen soruşturma başlatıldığı belirtildi.

SAVCILIK TALİMATI İLE KALDIRILMIŞ

Bursa Valiliğince yapılan açıklamada da "Mudanya Belediyesine ait 6 reklam panosuna bugün asılan '128 milyar dolar nerede' ve 'CHP' yazısı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi silueti bulunan afişlere Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığının el konulması talimatı üzerine, söz konusu afişler güvenlik güçleri marifetiyle kaldırılmıştır" ifadesi kullanıldı.

(AA)

https://www.gercekgundem.com/siyaset/265694/128milyardolarneredeafisineerdoganahakaretsorusturmasi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

HDP'li Mithat Sancar'dan Açıklama: Heyetlerimiz zaman zaman bu masadaki dört partiyle buluşuyor Atatürk olmasaydı adınız Hristo’ydu her tarafta çan sesleri vardı Murat Yetkin: "Gecikmeler olmasa can kaybı bu kadar büyümezdi" Kızılay'dan 'Kandan HIV bulaştı' iddiasına yanıt