Home
18 Ağustos 2019 ( 105 izlenme )
Reklamlar

1102 maden sahası ihalesi ertelendi!


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 1102 maden sahası ihalesini ertelediğini duyurdu.


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın gündeme getirdiği Gökçeada'nın da dahil olduğu 1102 maden sahası ihalesi ertelendi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından yapılan açıklamada, "156. grupta ilan edilen 1102 adet sahanın ihalesi ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadeleri yer aldı.

Erteleme kararını Twitter hesabından paylaşan Tanal, "Basının ve duyarlı kamuoyunun da desteğiyle turizm cenneti Gökçeada’nın da dahil olduğu 1102 maden sahası ihalesinin iptalini sağladık. Yani küresel şirketler bedavadan madenlerimize konup doğamızı katletmemiş oldu. El ele verip Kaz Dağları’nı da kurtarabiliriz" ifadelerini kullandı.

screenshot183.png

https://halktv.com.tr/gundem/1102madensahasiihalesiertelendi401984h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Konkordatolar fren tutmuyor Nereden nereye... Türkiye, 22 yıllık AKP iktidarında neredeyse her alanda geriye gitti: 22 yılda enflasyon uçtu, maaşlar pul oldu Sporcu Türk kadın, Taksim metrosunda kadınları gizlice videoya çeken Libyalıyı dövdü! CHP'ye kurultay iptali davası açan Savaş'a tepki: "AKP'nin dolmuşuna binenin sonu uçurum!"