Osmaniye’de eşi E.İ. (27) ile kadın akrabası A.A.'ya (22) zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen Suriye uyruklu Luey H., gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, insan ticareti suçuyla mücadele kapsamında çalışma başlattı.
Çalışma kapsamında, Suriye uyruklu Luey H.'nin, Suriye uyruklu eşi E.İ. ve kadın akrabası A.A.'ya zorla fuhuş yaptırdığı belirlendi. Düzenlenen operasyonla iki kadın kurtarılırken, Luey H. ise gözaltına alındı.

'70 BİN TL KARŞILIĞINDA SATILDIM'
Psikolog eşliğinde ifadesi alınan A.A., 11 yıl önce yasa dışı yollarla Türkiye'ye girerek kendisini evlenme vaadiyle kandıran Luey H.'nin yanına yerleştiğini söyledi.
Luey H.'nin baskı ve tehditleriyle para karşılığı fuhuş yaptığını öne süren A.A., 5 ay önce de 55 yaşında bir kişiye 70 bin TL karşılığında satıldığını, 1 aylık da hamile olduğunu söyledi.
E.İ. ise 4 yıldır şiddet gördüğü eşinin cinsel içerikli videolarıyla tehdit etmesi nedeniyle para karşılığında fuhuş yaptığını savundu.

İşlemlerinin ardından, adliyeye sevk edilen Luey H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kadınlar ise İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Sözcü
Sedat Peker gündeme getirmişti: Soylu'ya yakın isim kasasını doldurdu!47 izlenme
Bakanlıktan önce banka paylaştı! Köprü ve otoyol ücretlerine dev zam yolda35 izlenme
Buğday fiyatları Hindistan'ın yasak kararıyla yükseliş gösterdi42 izlenme
Kızılcık Şerbeti dizisindeki market sahnesi gündem oldu: "Et aldık ya…"51 izlenme
İBB iddianemesinde CHP liderinden işte böyle bahsedildi: 'Özgür Özel isimli şahıs'14 izlenme
Emekli Tümgeneral Kısacık Kozmik Oda kumpasını anlattı: Bülent Arınç FETÖ’cülerin babasıdır!1570 izlenme
Yıldırım çarpan çocukları toprağa gömerek kurtardılar44 izlenme
Yoğun sis nedeniyle 10 araç zincirleme kazaya karıştı.28 izlenme